Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@05:26:11 GMT

تعیین استراتژی افزایش ظرفیت تولید

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۴۰۱۵۴

تعیین استراتژی افزایش ظرفیت تولید

مدیران ارشد گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس از واحدهای مختلف پتروشیمی ایلام بازدید و راهبردها، آینده‌ طرح‌ها، مشکلات و راه حل‌ها برای افزایش ظرفیت تولید بررسی شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی پتروشیمی ایلام، علی علیرضانژاد نماینده ستاد و عضو هیئت مدیره گروه سرمایه‌گذاری با تمجید از تلاش‌های صورت گرفته و ماندگار مدیران و کارکنان در این مجتمع بزرگ، گفت: پتروشیمی ایلام از سرمایه‌گذاری‌های شاخص پترول محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ایلام یک استان مرزی و کمتر توسعه‌یافته است و پتروشیمی در استانی با شرایط خاص قرار گرفته افزود: اقداماتی صورت گیرد تا مردم منطقه تاثیر وجود این شرکت را در زندگی خود حس کنند.
وی با بیان اینکه منابع مالی مورد نیاز پروژه‌ها را می‌توان از طریق سیستم بانکی کشور و از درون هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس تأمین کرد، افزود: بر این اساس باید صنایع پتروشیمی با کمترین ریسک و بیشترین بازدهی از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای افزایش ظرفیت تولید وبهره‌وری گام بردارند.
این مدیر ارشد پترول ادامه داد: مجموعه مدیران پتروشیمی ایلام اصل را بر تولید قرار دهند و از حواشی که به جایگاه تولیدآسیب می‌زند به دور باشند تا زمینه جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید در منطقه فراهم گردد.
علیرضانژاد ابراز امیدواری کرد: مدیران دولتی، ذینفعان، فعالان اجتماعی و رسانه‌های منطقه حامی تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت پتروشیمی باشند.
علیرضا نژاد در پایان با بیان اینکه مدیران جهادی در هر عرصه‌ای ورود کردند موفق ظاهر شده‌اند تاکید کرد: مجموعه «پترول» پشتیبان پتروشیمی ایلام است.
حسن نجفی سمنانی؛ مدیرعامل شرکت پتروشیمی با بیان اینکه نگاه تیم جدید مدیریتی به تولید و پتروشیمی ایلام مثبت، راهبردی و قابل تقدیر است، گفت: با همت و حضور نیروهای با تجربه و متخصص طی دو سال آتی آینده بسیار درخشانی پیش روی پتروشیمی ایلام است.
وی به راه‌اندازی فاز دوم پتروشیمی ایلام پس از ۱۷ سال به دست متخصصان و صنعتگران کشور و فرزندان استان ایلام بدون حضور سازندگان و کارشناسان خارجی اشاره کرد و افزود: تولید محصول استراتژیک DMDS CHAVAR65 و ثبت تجاری آن، تولید بیش از یک میلیون و سیصد هزار تن پلی‌اتیلن سنگین از ابتدای تولید تا پایان خرداد سال جاری و تولید بیش از ۲۰۰ هزار تن اتیلن تنها گوشه‌ای از تلاش‌های مجموعه پتروشیمی ایلام در راستای تحقق شعار سال است.
گرشاسبی رئیس مجتمع پتروشیمی ایلام نیز گزارش کاملی از میزان خوراک، تولید، محصولات و طرح‌ها و پروژه‌های در دست اقدام ارائه کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پتروشیمی ایلام سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • عاموس گلعاد: سنوار برای ما شروط تعیین می کند
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد