Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس بر نقش بسزای پترول در توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی در کشور تأکید کرد و گفت: طرح‌های توسعه‌ای پترول متناسب با نیاز صنایع پایین‌دستی و بازار تعریف می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از شرکت گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس، احسان یونسیان اظهار داشت: مطالعات و امکان‌سنجی‌های توسعه‌ای پترول به ویژه طرح‌های پیشران، متناسب با نیاز صنایع پایین‌دستی و بازار بررسی و تعریف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی برای احداث پارک فناوری پتروشیمیایی «فدک» در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس همسو با موافقت‌نامه شرکت گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس، یکی از این اقدام‌هاست که آیین‌نامه اجرایی احداث این پارک در دستور کار پترول قرار گرفته است.

دستیار مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس گفت: تکمیل زنجیره ارزش، جلوگیری از خام‌فروشی، توسعه صنایع تکمیلی، جلوگیری از واردات برخی محصولات، اشتغال‌آفرینی پایدار، توسعه محصولات متنوع و راهبردی و استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان از اهداف اساسی اجرای طرح پارک «فدک» است.

یونسیان با تأکید بر اینکه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و پترول با تدبیری جدید طرح‌های پیشران را با هدف تأمین نیاز بازار داخل طراحی و اجرا می‌کنند، تصریح کرد: با اجرایی‌شدن این طرح‌ها جهش مطلوبی در صنایع پایین‌دستی پتروشیمی خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های پیشران در شاخه‌های متانول، پروپیلن، اتیلن، بنزن، اوره و آمونیاک تعریف شده‌اند که با راه‌اندازی این طرح‌ها، واحدهای میانی نیز که تاکنون مغفول مانده، توسعه خواهند یافت، اظهار داشت: با تحقق این اهداف، آنچه اتفاق می‌افتد، توسعه، اشتغال، رشد اقتصادی و به‌خصوص ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنایع پایین‌دستی است.

دستیار مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس تأکید کرد: پترول نقش مهمی در اشتغال، حمایت از ساخت داخل و ارزآوری برای کشور دارد و چشم‌انداز توسعه این صنعت برای رفع تنگناهای تولید و تکمیل زنجیره ارزش، نویدبخش روزهای روشن‌تری برای این سرزمین است.

یونسیان در پایان گفت: توسعه صنایع پایین‌دستی، آینده‌ای غرورآفرین برای این صنعت رقم خواهد زد و این دستاورد جز با تلاش، هم‌دلی، توجه ویژه به توانمندی‌های داخل کشور، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و اعتماد به دانش جوانان رقم نمی‌خورد.

توسعه صنایع تکمیلی و احداث پارک‌های پتروشیمیایی پایین‌دستی از سیاست‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس است که باهدف تکمیل زنجیره ارزش، ایجاد اشتغال پایدار، جلوگیری از واردات برخی از محصولات، جلوگیری از خروج ارز از کشور، رونق تولید، شکوفایی اقتصاد منطقه و استفاده از سرمایه‌های بخش خصوصی از سوی پترول اجرا می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صنایع پایین دستی توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۸۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: فرآیند احیای رشته چادر شب‌بافی از رشته‌های منسوخ شده استان آغاز شده است.
مهراب محمدی افزود: چادر شب‌بافی یکی از صنایع‌دستی سنتی جهارمحال و بختیاری بوده که در گذشته با پارچه‌های رنگارنگ به جنس ابریشم یا پنبه و به شکل چهارخانه بافته می‌شد.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: این در حالی است که سال‌هاست این محصول صنایع‌دستی رونقی نداشت و به دست فراموشی سپرده شده بود.
وی گفت: کارشناسان معتقدند یکی از کاربرد‌های چادر شب‌باف، به‌عنوان روانداز بوده که در شب از آن استفاده می‌‎شده و به‌همین علت با این عنوان نام‌گذاری شده است.
محمدی روپوش برای رختخواب‌ها، ملحفه‌ها، پرده و نورگیر از دیگر کاربرد‌های چادر شب‌باف دانست و یادآور شد: نخستین فرایند برای احیای رشته‌های صنایع‌دستی فراموش شده، برگزاری دوره‌های آموزشی است.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در این رابطه ابتدا مربی مربوط به آن رشته انتخاب، سپس از هنرجویان ثبت‌نام می‌شود.
وی گفت: پس از آن با برگزاری دوره‌های آموزشی افراد می‌توانند با شیوه تولید صنایع‌دستی مربوطه آشنا و در گام بعدی خود اقدام به تولید محصول کنند.
محمدی تأکید کرد: هنرجویان پس از دریافت گواهی می‌توانند از مزایایی مانند بیمه و دریافت تسهیلات برخوردار شوند.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین علاوه‌بر تلاش برای رشته‌هایی مانند چادر شب‌بافی کاربری‌های جدید تعریف می‌شود تا بازاریابی و فروش محصولات هم موفق باشد.
وی گفت: تلاش می‌شود هر سال یک رشته صنایع‌دستی در چهارمحال و بختیاری را احیا کرد.

دیگر خبرها

  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری