Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول) از انتخاب سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای احداث پارک‌های پایین دستی اوره رزینی لردگان و پتروشیمیایی بروجن خبر داد و گفت: این دو پارک در استان چهارمحال‌وبختیاری وارد فاز اجرایی می‌شوند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول)، رسول اشرف‌زاده با اشاره به اینکه توسعه صنایع تکمیلی و احداث پارک‌های صنعتی پایین‌دستی از سیاست‌های اصلی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و پترول است، تصریح کرد: هدف از این کار تکمیل زنجیره ارزش، ایجاد اشتغال پایدار، جلوگیری از واردات برخی محصولات و خروج ارز از کشور، رونق تولید و شکوفایی اقتصاد با ارزش افزوده بالا در مناطق کمتر توسعه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: برای احداث پارک صنعتی اوره رزینی، با ظرفیت ۱۱۵ هزار تن در لردگان از طریق فراخوان عمومی سرمایه‌گذار بخش خصوصی انتخاب و پس از تشکیل شرکت مشارکتی فاز اجرایی احداث پارک آغاز شده است.
اشرف‌زاده با اشاره به اینکه پارک اوره رزینی لردگان با حدود ۴۵ واحد در ۶ زون با مجموعه ظرفیت ۱۱۵ هزار تن و سرمایه‌گذاری حدود دو هزار میلیارد تومان احداث می‌شود، اظهار کرد: با اجرای این پارک ۱۹ محصول متنوع از جمله انواع کودشیمیایی، پلاستیک‌ها و سیستم‌های جلوگیری کننده آلایندگی خودرو تولید و برای دو هزار و ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌شود که به توسعه منطقه کمک می‌کند‎. ‎
نایب رییس هیات مدیره شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول) با اشاره به فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای اجرای طرح پارک پتروشیمایی بروجن، تصریح کرد: خوشبختانه سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استقبال خوبی از مشارکت در احداث این پارک پایین دستی داشتند به نحوی که سه شرکت بخش خصوصی از طریق فراخوان برای مشارکت اعلام آمادگی کردند و پس از تصویب میزان سهامداری هر کدام از آنان در هیات امنای احداث پارک پایین دستی پتروشیمیایی بروجن فعالیت‌های مقدماتی جهت ثبت شرکت و سایر اقدامات آغاز شده است.
وی خاطر نشان کرد: این پروژه با ۴۸ واحد صنعتی در ۶ زون و با سرمایه‌گذاری حدود چهار هزار میلیارد تومان و استفاده از ۱۰ نوع خوراک متنوع، ۶۵ محصول را تولید خواهد کرد که عمده آن‌ها وارداتی است و برای نخستین‌بار در کشور تولید می‌شود که از آن جمله می‌توان به تولید ورق‌های ABS، پلاستیک‌های مصنوعی، کاهش دهنده آلاینده‌ها Adblue، لاستیک خورو، پلی استایرن‌ها و… اشاره کرد.
به گفته مدیرعامل پترول با بهره‌برداری از این واحد برای سه هزار و ۱۳۰ نفر اشتغال مستقیم و هفت هزار و ۱۸۵ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد خواهد شد.
به گفته وی، مطالعات بازار، محصولات مورد نیاز کشور، فناوری در دسترس، نرخ بازگشت سرمایه بالا، خوراک در دسترس، میزان سرمایه‌گذاری، رعایت مسائل زیست محیطی و میزان آب مورد نیاز، اصولی هستند که شرکت پترول در اجرای طرح‌های خود مدنظر دارد.
شایان ذکر است پترول ۹ طرح با مجموع ظرفیت ۶۵۰ هزار تن و ۸۰۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری در دست اجرا دارد که دو طرح در سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری می‌رسد و همچنین ۵ پارک صنعتی پایین دستی با ظرفیت ۳۸۱ هزارتن و سرمایه‌گذاری حدود ده هزار میلیارد تومان در دست دارد.
هیات‌امنای پارک اوره لردگان و پارک پتروشیمیایی بروجن شامل استاندار چهارمحال‌وبختیاری، مدیر سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، نمایندگان شهرستان‌های لردگان و بروجن در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و همچنین شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول)، است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان پتروشیمیایی بروجن اوره رزینی پایین دستی احداث پارک بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر دفتر بهره برداری و توسعه  فاضلاب شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: وجود حشرات و جانوران موذی در شبکه فاضلاب از معضلات زندگی شهری است و این شرکت برای جلوگیری از تکثیر حشرات، دریچه‌ ها و منهول‌ های فاضلاب را سم‌ پاشی می‌ کند.

 

ابوالفضل رستمی افزود: شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور هرسال در ۲ مرحله نسبت به سمپاشی خطوط اصلی، فرعی و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اقدام می‌ کند، مرحله اول از نیمه فروردین ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه به طول می انجامد و نوبت دوم نیز از خرداد ماه تا پایان تیر ماه ادامه دارد.

 

وی اظهار داشت: در شهر نیشابور در حدود ١٠ هزار منهول فاضلاب و حدود ۴۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب وجود دارد که هر ساله در راستای حفظ سلامت و بهداشت شهری در دو نوبت شستشو و در دو نوبت متوالی نیز سمپاشی می شود.

 

منهول (به انگلیسی Manhole به معنی: آدم رو) یک نوع از اتصالات است که برای متصل کردن چند شبکه و خط راه رو به هم مورد استفاده قرار می‌ گیرد. مثلاً در سیستم فاضلاب برای آنکه چندین خط لوله فاضلاب را به یکدیگر متصل کنند و به یک مسیر هدایت نمایند از منهول استفاده می‌ شود.

دیگر خبرها

  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • برخورد پراید با کامیون در محور بروجن به لردگان با دو مصدوم و حادثه دیده
  • برخورد رخ به رخ دو دستگاه پژو در محور بروجن به لردگان هفت مصدوم دربرداشت
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد
  • آغاز عملیات اجرایی احداث دفترصداوسیما در سقز
  • پارک آبی در اراک احداث می‌شود
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • آغاز عملیات احداث زمین چمن مصنوعی در خضرآباد