Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرارداد EPCطرح کریستال ملامین لردگان امروز با حضور رسول اشرف‌زاده مدیرعامل پترول، حسین بامیری نماینده لردگان در مجلس شورای اسلامی، نادر جداری مدیرعامل شرکت پتروآرمندلردگان و شرکت پناه صنعت پارت امضا شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان، اشرف‌زاده در این مراسم طرح کریستال ملامین لردگان را یکی از طرح‌های ارزشمند پترول برشمرد و تصریح کرد: این طرح با هدف تکمیل زنجیره ارزش، جلوگیری از خام فروشی، ایجاد اشتغال پایدار، رونق تولید و شکوفایی اقتصاد منطقه در مجاورت شرکت پتروشیمی لردگان در استان چهارمحال‌وبختیاری در حال احداث است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر اساس نقشه راه، پترول همواره بر این اصل استوار بوده که باتکیه بر نیروهای انسانی متخصص و کارآمد بومی، استفاده حداکثری از توان سازندگان و پیمانکاران داخلی و بهره‌گیری از دانش و فن آوری روز دنیا و همچنین آینده نگری و برنامه ریزی، نقش مهمی را در ارتقای صنعت پتروشیمی کشور ایفا کند و با مانع‌زدایی‌ها، مسیر را برای شکوفایی بیش‌تر شرکت‌های تابعه مهیا سازد.
مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان با تاکید براینکه پترول همواره به دنبال تنوع‌بخشی سبد انواع محصولات و فرآورده‌های پتروشیمیایی است، گفت: با تمرکز بر تکمیل زنجیره ارزش، در صدد توسعه نظام‌مند صنایع پایین‌دستی و تولید محصولات جدید باارزش افزوده بالا هستیم تا موجبات نوآوری، شکوفایی اقتصادی منطقه، کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار در نقاط کمتر توسعه‌یافته را فراهم آوریم.
مدیرپروژه پتروآرمند نیز در ادامه این مراسم، تصریح کرد: در راستای سیاست‌گذاری‌های شرکت سرمایه‌گذاری پتروشیمی ایرانیان و گروه پتروشیمی خلیج‌فارس مبنی‌بر تکمیل زنجیره تولید فرآورده‌های پتروشیمیایی، احداث واحد تولید کریستال ملامین در پایین‌دست مجتمع تولید اوره شرکت کود شیمیایی اوره لردگان در استان چهارمحال‌وبختیاری در دستور کار قرار گرفته و در حال پیشرفت است.
مجیداسماعیل زاده با اشاره به تولید سالانه ۳۰ هزار تن محصول این واحد تحت تکنولوژی نسل سوم شرکت یوروتکنیکای ایتالیا اظهارداشت: برای شرکت بسیار مهم است که اجرای این پروژه با رعایت بالاترین استاندارد ایمنی انجام شود.
وی افزود: محل اجرای این طرح در مجاورت شرکت کود شیمیایی لردگان بوده و لذا مواد اولیه اصلی و همچنین سرویس‌های جانبی این طرح از این مجتمع تأمین و فروش تجاری محصول کریستال ملامین طبق برنامه زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده از شهریور ۱۴۰۲ به‌صورت ۲۰ درصد عرضه به بازار داخلی و ۸۰ درصد صادرات در نظر گرفته شده است.
اسماعیل زاده با تاکید بر اینکه ارزش قرارداد امضاشده ۴۱ میلیون دلار بوده وموجب اشتغالزایی ۵۰ نفر در مدت زمان اجرای طرح خواهد شد، اذعان داشت: محصول تولیدشده افزون بر سودآوری بالا، در تولید پلاستیک، رنگ، کود و پارچه، تولید ورقه‌های MDF، لمینت‌ها، پانل‌های مبتنی بر چوب، روکش‌ها و صنایع تزئینی و…کاربرد دارد.
شایان ذکر است از مشخصه‌ها و مزیت‌های قراردادهای EPC نسبت به روش‌های دیگرمی توان به زمان‌بندی قابل‌پیگیری و محتمل‌الوقوع، کنترل هزینه و امکان بهره‌گیری از بازار سرمایه برای تأمین منابع طرح اشاره کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کریستال ملامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان