Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای آگاهی از آخرین اخبار بورس اوراق بهادار تهران اینجا کلیک کنید

اقتصادآنلاین – سهیل بانی؛ در روز ۲۶ اسفند ماه ۹۹، شاخص صنعت محصولات شیمیایی، سه هزار و ۴۶۲واحد، معادل ۴.۵درصد رشد کرد و عدد ۸۰هزار و ۶۸۵ واحد را رقم زد. با جابجایی بیش از ۲۵۰میلیون برگه سهم نمادهای شیمیایی، مجموع ارزش معاملات نمادهای این صنعت به حدود ۶۱۰میلیارد تومان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نماد‌های گروه محصولات شیمیایی در مجموع شاهد ورود ۷۲میلیارد تومانی پول حقیقی بودند.

روز خوب نمادهای شیمیایی با صفوف خرید سنگین

سهام گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول)، از همان دقایق ابتدایی صف خرید تشکیل داد. حجم این صف به بیش از ۴۰میلیون برگه سهم رسید. پترول در نهایت با ۶درصد رشد، قیمت ۱۰,۴۵۰ریال را برای قیمت آخرین معامله رقم زد. همچنین پترول با ۵.۷درصد رشد قیمت پایانی، آخرین روز معاملاتی سال ۹۹ را با قیمت ۱۰,۴۲۰ریال آغاز خواهد کرد. حجم معاملات پترول به حدود ۵۰میلیون برگه سهم و ارزش معاملات این نماد به بیش از ۵۱میلیارد تومان رسید. در سمت خرید حقیقی‌ها ۸۲درصد و کدهای حقوقی ۱۸درصد سفارشات را ثبت کردند. در سوی دیگر بازار نیز اشخاص حقیقی پیشتاز بودند و سهم ۷۱درصدی در سفارشات فروش داشتند و حقوقی‌ها ۲۹درصد برگه سهم‌های پترول را فروختند. همچنین پترول ورود ۶میلیارد تومانی پول حقیقی را شاهد بود.

امروز شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو)، در بیشتر زمان معاملات با صف خرید همراه بود و در نهایت با ۶درصد رشد، قیمت آخرین معامله ۱۳,۱۸۰ریال را رقم زد و برای هشتمین روز متوالی سبزپوش شد. تاپیکو با ثبت قیمت پایانی ۱۳,۱۴۰ریالی رشدی ۵.۶درصدی را تجربه کرد. همچنین با معاملاتی به ارزش ۶۰میلیارد تومان، حجم معاملات تاپیکو به ۴۵میلیون برگه سهم رسید. همچنین سهامداران حقیقی تاپیکو ۱۲میلیارد تومان پول وارد این سهام کردند.

پتروشیمی تندگویان (شگویا) معاملاتش را با صف خرید آغاز کرد و به پایان رساند. حجم این صف در بالاترین حد خود به ۴۰میلیون برگه سهم رسید. قیمت پایانی و آخرین معامله شگویا به ۹,۳۷۳ریال رسید که نشان از رشد ۶درصدی این نماد دارد. امروز حدود ۱۲میلیون برگه سهم شگویا خرید و فروش شد که حقیقی‌ها ۹۳درصد سفارشات فروش و تنها هفت درصد سفارشات خرید را ثبت کردند. همچنین ارزش معاملات شگویا به ۱۱میلیارد تومان رسید و این نماد ورود سه هزار میلیارد تومان پول حقیقی را ثبت کرد.

صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) در دقایق ابتدایی معاملات به علت تغییرات بیش از ۲۰ درصدی قیمت به مدت ۶۰دقیقه متوقف بود و پس از بازگشایی معامله‌گران به صف خرید فارس نشستند و حجم این صف را به بیش از ۵۰میلیون برگه سهم رساندند. فارس با رشد ۶درصدی، قیمت آخرین معامله ۱۰,۴۹۰ریال را یه ثبت رساند و قیمت پایانی این نماد با ۵.۷درصد افزایش نسبت به روز گذشته به ۱۰,۴۶۰ریال رسید. امروز ۴۰میلیون برگه سهم فارس رد و بدل شد و ارزش معاملات این نماد به ۴۲میلیارد تومان رسید. همچنین سهامداران حقیقی فارس، ۳۵درصد از سفارشات خرید و ۵۱درصد از سفارشات فروش این نماد را ثبت کردند.

پربیننده ترین سود سهام عدالت را به طور کامل تا پنجشنبه واریز می‌کنیم/ تصمیم‌گیری درمورد دامنه نوسان در جلسه فردا نحوه پرداخت سود سهام عدالت مشخص شد کلید ورود به بورس شکست تناقض‌گویی رییس سازمان بورس؛ رشد بورس به بهای نابودی اقتصاد! کاهش ۸۰۰میلیاردی صفوف فروش نسبت به روز گذشته/ سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش (۲۶ اسفند)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس برجام ارزش معاملات آخرین معامله قیمت پایانی تومان رسید پول حقیقی برگه سهم صف خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین محمد کشتی‌آرای درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: قیمت جهانی طلا که طی دو ماه اخیر، سیر صعودی به خود گرفته و به رقم‌های بی‌سابقه دست پیدا کرده بود، در این هفته سیر نزولی داشت و در حقیقت، جاذبه خرید طلا در بازارهای جهانی از دست رفت؛ علت آن نیز این بود که باتوجه به بهتر شدن شرایط سیاسی جهان و آرامش ایجاد شده در برخوردهای نظامی خاورمیانه، طبیعتاً تقاضا برای خرید طلا به‌ جهت سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کرده است. بر همین اساس این هفته، قیمت جهانی طلا با ۴٠ دلار کاهش، روز گذشته (پنجشنبه) به ٢٢٩٧ دلار برای هر اونس طلا رسید.

او در گفتگویی با ایسنا داد: از سوی دیگر در یک هفته اخیر که سیر نزولی قیمت اونس جهانی را داشتیم، نرخ ارز در اخل نیز روند کاهشی داشت؛ هرچند که در برخی رزها، نوسان افزایشی را هم تجربه کرد اما در مجموع، طی یک هفته اخیر، نرخ ارز کاهشی پیش آمد؛ بنابراین این دو عامل سبب شد که تغییرات کاهشی مختصری در قیمت سکه و طلا را شاهد باشیم.

تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات سکه و طلا

وی در رابطه با آخرین قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا در بازار و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: روز گذشته (پنجشنبه) در آخرین معاملات، سکه تمام طرح قدیم ٣٨ میلیون و ٢٠٠ هزار تومان بود و به نسبت ابتدای هفته ٣٠٠ هزار تومان کاهش داشت. قیمت سکه تمام طرح جدید که در جریان نوسانات تا ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان (در این هفته) نیز بالا رفته بود، در آخرین معاملات روز پنجشنبه ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان بود که به نسبت اول هفته، تغییری نداشت. نیم سکه نیز با ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی در آخرین معاملات به ٢۴ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید.

اوتصریح کرد: علیرغم روند نزولی قیمت‌ سکه و طلا اما افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر سکه (ربع سکه‌ و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) سبب شد که این قطعات کوچکتر نسبت به ابتدای هفته، افزایش بها را تجربه کنند. ربع سکه با ٣٠٠ هزار تومان افزایش هفتگی به ١۵ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز به نسبت ابتدای هفته با ٢٠٠ هزار تومان افزایش قیمت همراه و در آخرین معاملات، هفت میلیون و ٣٠٠ هزار تومان دادوستد شد.

کشتی‌آرای ادامه داد: قیمت هر مثقال طلای آب شده (١٧ عیار)، با نوسانات معمول بازار ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی داشت و در پایان هفته قیمت هر مثقال طلای 17 عیار ١۵ میلیون و ٣٠ هزار تومان بود. هر گرم طلای ١٨ عیار نیز بطور متوسط با ۴٠ هزار تومان کاهش قیمت نسبت به ابتدای هفته، در آخرین معاملات، سه میلیون و ۴۶٩ هزار تومان به ازای هر گرم، مبنای معاملات طلا قرارگرفت.

علی‌رغم کاهش قیمت‌ها، حباب سکه بزرگ‌تر شد

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: همانطور که اشاره شد، افزایش تقاضا برای خرید سکه، سبب شد که حباب سکه نیز این هفته با افزایش همراه باشد و ۵٠٠ هزار تومان افزایش پیدا کند؛ در آخرین معاملات پایانی هفته، قیمت هر قطعه سکه هفت میلیون و ٨٠٠ هزار تومان دارای حباب بود.

وی خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که این روزها در اتاق ارز و طلا، سکه نیز حراج و واگذار می‌شود اما نکته جالب اینجاست که هیچ‌یک از این سکه‌هایی که در اتاق ارز و طلا به فروش می‌رسد، تاکنون به بازار برنگشته است؛ بنابراین بازار تقاضای طبیعی خود برای خرید سکه را دارد و از همین روی هم هست که حباب سکه این هفته با افزایش همراه شده است. سکه‌هایی که در فروردین ماه توسط بانک مرکزی فروخته‌ شد، هنوز به بازار عرضه نشده و هرکسی که خریداری کرده، نزد خود نگه داشته است.

به گفته‌ی این کارشناس بازار سکه و طلای کشور، در حال حاضر، باتوجه به سیر نزولی نرخ ارز در بازار و فاصله از عددهایی که پیدا کرده بود، سطح دادوستدها در بازار عادی، به دور از هرگونه التهاب و کاملا منطقی بوده است و هیجان خاصی برای خرید و فروش مشاهده نشده است.

کشتی‌آرای برای هفته پیش‌رو نیز پیش‌بینی کرد: بنظر می‌رسد که هفته ابتدا نیز شرایط به همین صورت باشد. قیمت جهانی طلا تا این لحظه (جمعه) نوسان خاصی نداشته و بازار ارز هم که در ثبات نسبی به سر می‌برد؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که قیمت‌ سکه و طلا در همین محدوده‌ها باقی بماند.

223223

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902401

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حقیقی قربانی توسعه تاکتیکی فوتبال هوادار
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • رشد اندک بهای سکه و ثبات قیمت نیم سکه در معاملات امروز
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول