Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «رسول اشرف زاده» درباره تامین مالی برای اجرای طرح های در حال اجرا، گفت: در سال ۱۳۹۹ بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب انتشار اوراق مرابحه، اوراق سلف موازی و اوراق اجاره از بازار سرمایه و موسسات مالی دریافت شد.
اشرف زاده با تاکید بر فعالیت برای داشتن سبدی متنوع از تولید محصولات با ارزش گفت: به دنبال "سبد" متنوعی از تولید انواع محصولات با ارزش افزوده بالا است؛ زیرا در صنعت پتروشیمی پیشرو، حجم تولید به عنوان ملاک توسعه ارزش آفرین، محسوب نمی شود بلکه به جای افزایش ظرفیت نصب شده، طراحی و ایجاد سبد متنوعی از محصولات می تواند گزینه مناسب و ارزشمندی به حساب آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت پترول با اعلام این نظر و هدفگذاری تعیین شده در پترول بیان کرد: یکی از سیاست های هلدینگ خلیج فارس و پترول توسعه صنایع تکمیلی و احداث پارک های صنعتی پایین دستی است که با هدف تکمیل زنجیره ارزش، ایجاد اشتغال پایدار، جلوگیری از واردات برخی از محصولات، خروج ارز از کشور، رونق تولید، شکوفایی اقتصاد منطقه و استفاده از سرمایه های بخش خصوصی است که این ماموریت مهم توسط پترول اجرا می شود و در همین راستا در حال حاضر هفت طرح توسعه صنایع تکمیلی با مجموع ظرفیت ۴۵۶ هزارتن و سرمایه‌گذاری ۵۶۳ میلیون دلار در مناطق لردگان، ارومیه، ایلام؛ کرمانشاه؛ ماهشهر وعسلویه در دست اجراست که با اجرایی شدن این طرح‌ها جهش خوبی در صنایع پایین‌دستی پتروشیمی‌ها ایجاد خواهد شد و  ۸۴۵ شغل مستقیم و ۲۹۲۷ شغل غیرمستقیم ایجاد می‌شود.

اشرف زاده افزود: همچنین مطالعات اقتصادی هفت طرح جدید پایین دستی با هدف تکمیل زنجیره ارزش با مجموع ظرفیت ۴۶۱ هزارتن و سرمایه‌گذاری ۷۵۷ میلیون یورو در دست اقدام است.
وی در زمینه احداث پارک های شیمیایی گفت: احداث پارک‌های شیمیایی مزایای مهمی را در پی دارد که این مزایا عبارتند از، دستیابی سریع و کم‌هزینه به خوراک از طریق ارتباط و نزدیکی به واحدها، سرعت بالای استقرار و راه‌اندازی امور عملیاتی در پارک ها و جذب سرمایه‌گذاران داخلی است.
مدیرعامل پترول ادامه داد: ۳ پارک پایین‌دستی کریستال ملامین ارومیه، پلی پروپیلن ایلام و کود اوره رزینی لردگان با ظرفیت ۱۴۳ هزار تن و مجموع سرمایه‌گذاری ۴۹ هزار میلیارد ریال در قالب ۱۵۴ واحد برای تولید ۵۵ محصول متنوع توسط بخش خصوصی اجرا خواهد شد که ۶.۳۰۰ شغل مستقیم و۱۷.۱۰۰ شغل غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: نماد پترول با توجه به دستاوردهایی ارزشمندی که در سال جاری داشت شرایط مناسبی در ادامه داشته باشد. چرا که سه طرح اوره و آمونیاک لردگان، فاز دوم پتروشیمی ایلام و طرح سولفات پتاسیم ارومیه با مجوع ظرفیت ۲.۵۹۰ هزارتن و سرمایه گذاری ۱.۷۵۲ میلیون یورو در مدار تولید قرار گرفته و چهار طرح ارزشمند جدید نیز در پایین دست وارد مراحل اجرایی شده است.

برچسب‌ها پتروشیمی رونق تولید تولید داخلی جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی رونق تولید تولید داخلی پتروشیمی رونق تولید تولید داخلی جهش تولید اخبار کنکور سرمایه گذاری پایین دستی پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۹۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود

اکبر ابدالی گفت: ایجاد شهرک تخصصی کفش در قم از جمله طرح‌های مورد نظر برای سفر دور دوم رییس جمهوری به استان قم در اردیبهشت‌ماه جاری است که امیدواریم نتایج بسیار خوبی برای صنعت استان به دنبال داشته باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم افزود: زمین مورد نیاز برای این کار درنظر گرفته شده و اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر نهاد‌های متولی همچون شرکت شهرک‌های صنعتی استان و بهره‌برداران صنعت کفش تلاش می‌کند این طرح به سرعت عملیاتی و آماده شود.

او  ادامه داد: صنعت کفش قم در تکمیل زنجیره تولید به خوبی عمل کرده و امروزه حجم قابل توجهی از نیاز‌های این صنعت برای تولید انواع متنوع کفش در داخل استان تامین شده و محصول نهایی با کیفیت بالا از قم به بازار‌ها داخلی و بین‌المللی عرضه می‌شود.

گفتنی است بخش تولید کفش ماشینی یکی از حوزه‌های موفق صنعت استان قم است که توانسته با ایجاد زنجیره‌ای پیوسته از ابتدا تا تولید نهایی محصول و حتی صادرات آن را به خوبی مدیریت کند.

بهره‌برداران این صنعت با استفاده از دانش و فناوری روز جهان، مشغول تولید انواع کفش‌های ماشینی و صندل هستند و توانسته‌اند علاوه بر بازار ایران در بازار‌های بین المللی نیز جایگاه ویژه‌ای به‌دست آورند.

در همین رابطه ظرفیت‌های این صنعت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در اردیبهشت‌ماه جاری به نمایش درآمد تا هم یکی از قابلیت‌های صنعتی استان قم به بازدیدکنندگان معرفی شود و هم بستری برای جذب سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این بخش باشد.

کفش و صندل از مهمترین کالا‌های صادراتی قم به بازار‌های جهانی است و در طول سال‌های اخیر ارز آوری خوبی برای استان به همراه داشته است.

گزارش جمع بندی صادرات انجام شده از گمرکات استان قم در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد، کفش و صندل در رتبه سوم کالا‌های صادراتی استان قرار دارد.

طی مدت یاد شده ۱۳ هزار و ۳۲۰ تُن انواع مختلف و متنوع کفش و صندل به ارزش ۲۳ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۲۰۲ دلار از گمرکات استان قم به کشور‌های هدف صادر شده که این آمار نشان دهنده موفقیت فعالان صنعت کفش قم در حوزه تجارت است.

حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آورده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود