Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اشرف زاده گفت: شکوفایی پترول در دهمین سال تاسیس این شرکت همسو با دستاوردهایی مهمی از جمله تسویه بدهی248 میلیون یورویی ، رشد 230 درصدی ارزش آن در بازار سرمایه بوده است.
مهندس رسول اشرف زاده مدیرعامل گروه سرمایه گذاری ایرانیان( پترول)، با بیان دستاوردهای پترول در دهمین سال تاسیس این شرکت، گفت: سال 1399 که مقارن با دهمین سالگرد گروه سرمایه گذاری ایرانیان است این شرکت توانسته است بدهی ارزی 248 میلیون یورویی به طور کامل تسویه کند و همچنین علاوه بر عرضه اولیه موفق سهام پتروشیمی ارومیه در فرابورس، پترول توانست رشد 230 درصدی ارزش بازار، شناسایی سود 99 هزار میلیارد ریالی، پیشبرد 7 طرح تکمیلی صنایع پتروشیمی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را به دست آورد.
وی درباره تامین مالی برای انجام پروژه ها و طرح ها، گفت: شرکت پترول در سال 1399 توانست بیش از 3 هزار میلیارد تومان از طریق انتشار اوراق سلف موازی و اوراق اجاره از بازار سرمایه و بخشی از موسسات مالی و اعتباری برای پیشبرد پروژه شرکت ها تامین مالی کند.
به گفته وی پترول توانست در سال 99 در حدود 99 هزار میلیارد ریال سود شناسایی کند که این خبر برای سهامداران بسیار ارزشمند است.
اشرف زاده در ادامه ضمن تاکید بر فعالیت شرکت مبنی بر داشتن سبدی متنوع از تولید محصول، گفت: پترول به دنبال "سبد" متنوعی از تولید انواع محصولات نهایی و مهندسی شده با ارزش افزوده بالا است؛ زیرا در صنعت پتروشیمی پیشرو، حجم تولید به عنوان ملاک توسعه ارزش آفرین، محسوب نمی شود بلکه به جای افزایش ظرفیت نصب شده، طراحی و ایجاد سبد متنوعی از محصولات می تواند گزینه مناسب و ارزشمندی به حساب آید.
مدیرعامل شرکت پترول با اعلام این نظر و هدفگذاری تعیین شده در پترول بیان کرد: یکی از سیاست های هلدینگ خلیج فارس و پترول توسعه صنایع تکمیلی و احداث پارک های صنعتی پایین دستی است که با هدف تکمیل زنجیره ارزش ،ایجاد اشتغال پایدار ،جلوگیری از واردات برخی از محصولات ،خروج ارز از کشور، رونق تولید ، شکوفایی اقتصاد منطقه و استفاده از سرمایه های بخش خصوصی است که اجرا می شود.
رسول اشرف زاده افزود: پترول در فعالیت‌های اقتصادی خود در شرایط کرونا و محدودیت‌های اقتصادی سخت‌تر توانست تدابیری بر اساس تأمین و نیاز بازار داخلی طراحی کند که با اجرای آن توانستیم هفت طرح توسعه صنایع تکمیلی با ظرفیت 456 هزار تن و مجموع سرمایه‌گذاری 563 میلیون دلار در مناطق لردگان، ارومیه، ایلام؛ کرمانشاه؛ ماهشهر عسلویه اجرایی کنیم و با اجرایی شدن این طرح‌ها جهش خوبی در صنایع پایین‌دستی پتروشیمی‌ها خواهیم داشت و 845 شغل مستقیم و 2 هزار 927 شغل غیرمستقیم ایجاد می‌شود.
وی افزود: 7 طرح تکمیلی با مجموع ظرفیت 461 هزار تن و برآورد سرمایه 757 میلیون یورو نیز در دست مطالعه است که پس از اخذ مصوبات لازم اعلام خواهد شد.
وی در زمینه احداث پارک های شیمیایی گفت: احداث پارک‌های شیمیایی مزایای مهمی را در پی دارد که این مزایا عبارت‌اند از، دستیابی سریع و کم‌هزینه به خوراک از طریق ارتباط و نزدیکی به واحدها، سرعت بالای استقرار و راه‌اندازی امور عملیاتی در پارک ها و جذب سرمایه‌گذاران داخلی است.
مدیرعامل پترول ادامه داد: پیش بینی شده است تا در هزینه های احداث و راه اندازی صرفه جویی قابل توجهی صورت گیرد و با توجه به آن 3 پارک پایین‌دستی ارومیه، ایلام و لردگان با ظرفیت 143 هزار تن و 154 واحد و 55 محصول با مجموع سرمایه‌گذاری 49 هزار میلیارد اجرا شود که این پروژه ها 6308 شغل مستقیم و1710 شغل غیرمستقیم توسط بخش خصوصی هدفگذاری و اجرا خواهد شد.
مدیرعامل پترول اعلام کرد: در ابتدای سال 99 قیمت هر سهم نماد پترول 380 تومان و ارزش این شرکت در بازار حدود 77 هزار میلیارد ریال بود، در حالیکه امروز، قیمت هر سهم پترول حدود 1032 تومان و ارزش آن در بازار به حدود 258 هزار میلیارد ریال ارتقا یافته است و این موضوع نشان دهنده رشد 230 درصدی سهام پترول نسبت به ابتدای سال جاری بوده است.
وی در ادامه تصریح کرد: همچنین با احتساب اینکه سود سهامداران نیز به موقع پرداخت شده است و پترول افزایش سرمایه ای از دو هزار میلیارد تومان به دو هزار و پانصد میلیارد تومان نیز داشته است.
وی در زمینه سهام پترول پیش بینی کرد: نماد پترول با توجه به دستاوردهایی که در سال جاری داشتیم پیش بینی می کنیم شرایط مناسبی در ادامه داشته باشد. چرا که سه واحد ما در مدار تولید قرار گرفت وچهار طرح ارزشمند ما در پایین دست وارد مرحله اجرایی شد که تاثیر خوبی بر روی قیمت سهام پترول خواهد گذاشت.
منبع: روابط عمومی پترول

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هزار میلیارد سرمایه گذاری رشد 230 درصدی اشرف زاده پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

چین مقصد نخست صادرات کشور 

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی سه میلیون و۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

اقلام عمده وارداتی

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار، سه قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم نخست کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتابگردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک‌هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

مبادی اصلی واردات

بر اساس این گزارش، هفت کشور نخست طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش، به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی