Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول) از ارتقای رتبه جهانی ایران از دوازدهم به نهم در زمینه تولید سولفات پتاسیم با بهره‌برداری از واحد سولفات پتاسیم ارومیه خبر داد.

رسول اشرف‌زاده، امروز( پنجشنبه، چهارم دی‌ماه) در آیین بهره‌برداری رسمی از واحد تولید سولفات پتاسیم و اسیدکلریدریک پتروشیمی ارومیه از جمله طرح‌های ملی وزارت نفت اظهار کرد: توسعه صنایع تکمیلی و ساخت پارک‌های پایین‌دست با هدف تکمیل زنجیره ارزش، جلوگیری از واردات بعضی از محصولات، رونق تولید به‌ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته از سیاست‌های هلدینگ خلیج فارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شرکت پترول چهار پارک پایین‌دستی با ظرفیت ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در حال اجرا دارد، افزود: سه طرح پتروشیمی لردگان، فاز دوم پتروشیمی ایلام و سولفات پتاسیم ارومیه متعلق به این شرکت امسال به بهره‌برداری رسیده که با ساخت آنها بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن به ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی افزوده شده است.

مدیرعامل پترول با بیان اینکه سه طرح پتروشیمی پترول که امسال به بهره‌برداری رسید در شرایط سخت و بدون کارشناسان خارجی تکمیل شد، گفت: واحد سولفات پتاسیم از طرح‌های با ارزشی است که با سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلون تومان، سالانه حدود ۴۶۵ میلیارد تومان درآمدزایی خواهد داشت.

اشرف‌زاده با اشاره به اینکه محصولات سولفات پتاسیم از محصولات با ارزشی است که درصنایع کود شیمیایی، مواد آزمایشگاهی و به عنوان کاتالیست استفاده می‌شود، ادامه داد: بخشی از نیاز کشور به این محصول وارد می‌شود اما با افتتاح این طرح افزون بر جلوگیری از واردات، بخشی نیز صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح به‌طور مستقیم برای ۵۰ نفر و به‌طور غیرمستقیم برای ۲۳۰ نفر در دوران بهره‌برداری اشتغالزایی کرده است، افزود: ۹۵ درصد از نیروهای حاضر در این واحد بومی هستند.

مدیرعامل پترول به دو طرح توسعه‌ای پتروشیمی ارومیه اشاره و تصریح کرد: طرح آلومینیم کلراید که اکنون عملیاتی می‌شود با ۲۰ هزار تن ظرفیت و طرح نخستین پارک صنعتی ملامین در ارومیه که امیدواریم عملیات اجرایی آن دهه فجر امسال آغاز شود سبب اشتغالزایی ۹۳۰ نفر به‌طور مستقیم و ۲۳۰۰ نفر به‌طور غیرمستقیم خواهد شد.

به گزارش «انرژی امروز» از شانا، اشرف زاده اظهار کرد: ظرفیت تولید سولفات پتاسیم با بهره‌برداری از واحد سولفات پتاسیم ارومیه به ۳۴۰ هزار تن می‌رسد و رتبه جهانی ایران در زمینه تولید این محصول از دوازدهم به نهم ارتقا یافت.

برچسب هاسولفات پتاسیم گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: سولفات پتاسیم آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو تولید سولفات پتاسیم بهره برداری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۲۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست یک مقام طالبان برای به بهره‌برداری رسیدن مسیر چابهار-افغانستان

سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت: ما می‌خواهیم راه چابهار به‌بهره برداری برسد، در این خصوص با استاندار سیستان و بلوچستان و دیگر مسئولین صحبت‌هایی داشتیم.

به گزارش ایسنا، نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان که روز گذشته در راس یک هیئت تجاری و اقتصادی به سیستان‌ و بلوچستان سفر کرده، با اشاره به اهداف این سفر اظهار داشت: در سفرهای قبلی که داشتیم به طور تفصیلی در مورد چابهار صحبت کردیم و یکسری توافقات هم داشتیم. ما می‌خواهیم موضوع چابهار صد در صد راه بیفتد. کارهای عملی‌ آن شروع شده است. ما یک هدف تعیین کردیم که ۱۰ میلیارد دلار باید تجارت میان افغانستان و جمهوری اسلامی ایران باشد. یک سلسله نیازمندی و شرایط برای دو کشور دارد. اگر روال سابق باشد، دو میلیارد دلاری که تجارت بوده، بالاتر نمی‌رود. ولی اگر یک سلسله تشویق‌ها و شرایط بهتر در مرزها ایجاد شود، صادرات ما اضافه خواهد شد و تجارت بیشتری خواهیم داشت.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان همچنین گفت: در خصوص ترانزیت و صادرات از افغانستان و کشورهای مختلف، ما می‌توانیم بهترین راهی که از مدت‌ها قبل در مورد آن بحث می‌شود و کارهای عملی‌اش تا امروز انجام نشده را اجرایی کنیم. ما می‌خواهیم راه چابهار به‌بهره برداری برسد، در این خصوص با استاندار سیستان و بلوچستان و دیگر مسئولین صحبت‌هایی داشتیم. ما امید داریم در آینده نزدیک به کمک دوستان این راه درست شود و در این برنامه‌ها هم آقای کاظمی قمی همراه، هم‌نظر و همگام هستند و همیشه ما را در اینگونه موضوعات تشویق می‌کنند و اقدامات را اجرا می‌کنند. من یقین دارم در آینده‌های نزدیک موضوعات به مرحله عمل برسد.

وی در گفت و گو با ایراف در پاسخ به این سوال که در سفر سال گذشته که به چین داشتید در خصوص کمربند-جاده، آیا از کریدور و راه‌های ایران در این نشست صحبت شد؟، گفت: آن مسیر کمی با راه چابهار تفاوت دارد که به نام کریدور واخان است که از افغانستان رد می‌شود. در این موضوع رییس کمیسیون اقتصادی ما با مقامات ایران صحبت داشتند. ایران و افغانستان توافق کردند که ما روی راه واخان کار می‌کنیم. در آینده نزدیک کنفرانسی خواهیم داشت و از طرف چین هم دعوت می‌کنیم. کارهای عملی برگزاری نشست شروع شده است. چون به نفع ایران و افغانستان است و همچنین نزدیک‌ترین راه برای چین است که به خلیج فارس برسد و آنها هم استفاده کنند.

هدف از سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت حکومت سرپرست افغانستان به استان سیستان و بلوچستان در ایران، تسهیل تجارت و ترانزیت میان ایران و افغانستان گفته شده است. هیئت طالبان برای شرکت در نشست امکان‌سنجی و تسهیل روند همکاری‌های اقتصادی و گفت‌وگو درباره توسعه روابط تجاری و ترانزیتی میان دو کشور با محوریت سیستان به ایران سفر کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • مجلس دوازدهم در پیگیری مسائل اقتصادی یک‌صدا خواهد بود
  • درخواست یک مقام طالبان برای به بهره‌برداری رسیدن مسیر چابهار-افغانستان
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند