Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رسول اشرف زاده، مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان با اشاره به اینکه شرکت گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان، یک شرکت سرمایه گذاری و توسعه‌ای است در خصوص ۵ طرح در حال اجرای این شرکت  اظهار کرد:واحد سولفورزدایی پتروشیمی ایلام درحال اتمام است و وارد فاز راه اندازی شده است و همچنین نصب واحد الفین این پتروشیمی هم تا پایان سال به اتمام می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امیدواریم دو واحد الفین و سولفورزدایی پتروشیمی ایلام تا مهرماه سال آینده در سرویس قرار بگیرند، گفت: بنابراین واحد پلی اتیلن این مجتمع می تواند خوراک مورد نیاز خود را از واحد الفین دریافت و ظرفیت خود را تکمیل کند.

اشرف زاده ادامه داد:طرح پتروشیمی لردگان نیز حدود ۹۶ درصد پیشرفت دارد که امیدواریم تا سال آینده در مدار تولید قرار گیرد.

وی پیشرفت فیزیکی طرح پتروشیمی گچساران را  بیش از ۵۹درصد عنوان کرد و افزود: این طرح با ظرفیت تولید یک میلیون تن الفین می تواند اتان پالایشگاه گاز بید بلند  را به اتیلن تبدیل کند و همچنین واحدهای پایین دستی را نیز پشتیبانی کند.

به گفته اشرف زاده، منابع مالی مورد نیاز برای تسریع پیشرفت طرح پتروشیمی گچساران نیز به زودی تامین خواهد شد.

مدیرعامل پترول با اشاره به این که مناقصه پتروشیمی دهدشت که امسال انجام شد به صورت EPC+F است، گفت: فاینانس این طرح از طریق چین و صندوق توسعه ملی در حال پیگیری است و عملیات ساختمان های غیرصنعتی آن در حال انجام است.

وی پیشرفت طرح صدف عسلویه را ۴۰ درصد بیان کرد و ادامه داد: در بحث فاینانس خارجی این طرح که ۱۰۲ میلیون یورو است مشکلی وجود ندارد و تامین بخش ریالی طرح نیز از منابع داخلی در حال انجام است.

 مدیرعامل پترول تصریح کرد:رکورد تولید درپتروشیمی های ارومیه و پلی اتیلن ایلام از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شکسته شد.

تعریف طرح جدید نداریم

اشرف زاده با بیان اینکه شرکت پترول تعریف یک طرح جدیددر منطقه ای جدید را از سیاست خود حذف کرده است، اظهار کرد: این شرکت به دنبال توسعه طرح های موجود خود و تکمیل زنجیره ارزش است.

مدیرعامل پترول با اشاره به اینکه تاسیسات واحد PP پتروشیمی ایلام خریداری شده و بخش عمده ای از تجهیزات آن هم به کشور منتقل شده است، تصریح کرد: در حال شناسایی پیمانکاران از طریق مناقصه برای ساخت و نصب هستیم. در صورت انجام این طرح، ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار تن پلی پروپیلن به وجود می آید که علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بالا، می توان نیاز کشور به این محصول را پوشش دهیم.

وی با بیان اینکه سیاست ما در بخش پایین دست مشارکت با دیگر شرکت هاست، گفت: مطالعات امکان سنجی و اقتصادی واحد بنزین پیرولیز پتروشیمی ایلام انجام شده است که به منظور اجرای این طرح، سه شرکت متقاضی اعلام آمادگی کرده اند که با انتخاب شرکت متقاضی، از سال آینده این طرح نیز وارد مدار اجرایی می شود.

اشرف زاده با اشاره به تولید کریستال ملامین در پتروشیمی ارومیه افزود: این محصول قابلیت تبدیل به محصولاتی با ارزش افزوده بالا را داراست بنابراین طرح ایجاد پارک ملامین برای شرکت های متقاضی پایین دست ملامین را در این منطقه آغاز کردیم.

وی به برگشت سرمایه و اشتغالزایی بالا و هزینه سرمایه گذاری کم در پایین دست ملامین اشاره و اظهار کرد: اجرای این طرح،از خام فروشی و واردات محصولاتی که در این پارک تولید خواهد شد جلوگیری خواهد کرد.

اشرف زاده با اشاره به این که به واسطه پتروشیمی لردگان در این منطقه و وجود امکانات لازم، طرح توسعه‌ای در زمینه ملامین رزینی در دست مطالعه است، گفت: برآورد هزینه این طرح حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیون دلار است که سعی می کنیم با مشارکت بخش خصوصی اجرا شود.

 

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۷۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور با عنوان «پتروآفرین» همزمان با بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این رویداد به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور صنعتگران پتروشیمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

بنا به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تقویت و رشد تولید کشور بر پایه علوم و فناوری‌های نوظهور دوچندان شده است. صنعت پتروشیمی از جمله مهم‌ترین صنایع پیشران کشور است که نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و ارزآوری برای کشور ایفا می‌کند. به دلیل کامل نبودن زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی در کشور، بسیاری از خوراک‌های پتروشیمی از خارج از کشور وارد شده و این امر منجر به خام‌فروشی یا حداقل نیمه‌خام‌فروشی محصولات پتروشیمی در ایران شده است. 

مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه با ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر دارد تا با تمرکز بر این صنعت راهبردی، ضمن بررسی و شناسایی چالش‌های موجود، به شبکه‌سازی میان دانش‌بنیان‌های کشور و صاحبان صنایع پتروشیمی کمک کند.

این امر به وسیله ابزارهای حمایتی کشور که در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، اعم از اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ساخت بار اول، اعطای تسهیلات و تضامین با عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی و ... انجام خواهد شد.

در پتروآفرین با نگاه دقیق به نیازهای اساسی و مشترک مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی کشور و نیازهای بازار حال و آینده‌ پایین دستی زنجیره‌ ارزش پتروشیمی و با بکارگیری توان دانشمندان متخصص صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌هایی اساسی در مسیر توسعه‌ فناوری‌های راهبردی، ساخت تجهیزات و دانش طراحی در این صنعت برداشته می‌شود. 

همچنین، شرکت ملی پتروشیمی ایران با شبکه‌سازی میان مجتمع‌های پتروشیمی خصوصی و دولتی توسط معاونت پژوهش و فناوری و خودکفایی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، هدایت علمی و اجرایی این طرح را به عهده خواهد داشت.  

مراسم افتتاحیه سکوی پتروآفرین در اولین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مسئولان و بازیگران صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه برگزار خواهد شد. در این مراسم نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته حضور خواهند داشت و به تبادل نظر در این زمینه خواهند پرداخت.

از اهداف پتروآفرین می‌توان به مواردی همچون بومی‌سازی زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، رفع چالش‌ها و نیازهای اساسی صنعت پتروشیمی در حوزه تجهیزات، استفاده از سازوکار اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌گیری از ارتباطات بین‌المللی معاونت علمی در راستای تقویت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی اشاره کرد.

همچنین همراه با این رویداد، قرارداد ساخت بار اول یکی از تجهیزات موردنیاز در صنعت پتروشیمی میان یک شرکت دانش‌بنیان و یک مجتمع پتروشیمی منعقد خواهد شد و از فراخوان جدید ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با عنوان «جمع‌آوری کربن» رونمایی خواهد شد. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، این رویداد(رونمایی از پتروآفرین)، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است